Менаџмент тим

Храна и пољопривреда Цлоуд технологије (ФАЦТ) је високо-технолошка компанија чији директори заједно комбинују јединствен сет вјештина и искуство у областима пољопривреде, ИЦТ и пословног развоја неопходне да се укључе у мултидисциплинарни ниша тржиште ИКТ подршку ЕУ Фоод анд Агрицултуре безбедности протокола. Различите вештина скуп значи да знамо шта да испоручи и како то учинити. Широко практично и теоријско искуство које ће омогућити директора да изгради успешну компанију из темеља обухвата практично искуство на терену и у лабораторији на пољопривредном стране, развој брзог софтвера у старт-уп са уским ресурсима на ИЦТ страни, као и широко искуство у банкарском / финансирање / маркетинга на развој бизниса страни.

 

 

Dr. Dragomir D. DimitrijevicДр. Драгомир Д. Димитријевић држи БС и МС у електротехнике и докторирао у компјутерске науке степени. Он има значајан професионално и предузетнички искуство стечено у великим и старт-уп компанија у САД и Србије у развоју широк спектар програма као што су: СС7 мрежа инжењерски алат за ГТЕ (која је касније постала Веризон – највећи амерички оператер), заказивање система за Орион- 1 сателит, синтетизатор говора за Ассоциатед Пресс ‘онлајн спортских резултата, а први југословенски и касније Србије ИПГ (интернет плаћања Гатеваи). Он је промотер web accessibility у земљи и иностранству. Објавио је бројне стручне чланке, укључујући поглавља уредник књига и држи US patent 5,978,363 на заказивање ресурса.

 

 

Srđan Gažević ima zvanje Magistra Ekonomskih nauka Univerziteta u Beogradu. On ima više od 30 godina  značajnog iskustva u marketingu, prodaji i razvoju ICT poslovnih rešenja, kao i na uvođenja naprednih tehnologija i poslovno-upravljačkih aplikativnih softverskih rešenja kod krajnjih korisnika.  Radio je kao Projekt menadžer i/ili kao konsultant na projektima iz oblasti bankarstva (faktoring i osiguranje izvoznog poslovanja), upravljanja dokumentima i upravljanja znanjem kao i ERP softverskih sistema. Kao direktor, u kompaniji je zadužen za finansije, administraciju i marketing.

 

 

 

 

 

 

Наши чланови тима у својим претходним заједничким подухватима (Advanced Payment Networks, Ltd.) водио развој прве југословенске и касније српском, оверен од странеNBS (National Bank of Serbia) Internet Payment Gateways. Наши коментари и сугестије о безбедности усвојени су и уведена у формалним спецификацијама српских оперативних правила за е-цоммерце обраду трансакција коју је НБС. Током 2,5 година рада, југословенска ИПГ одржава све више од 1.000 сајбер напада, док се улогујете довољно информација да лоцира нападаче.