O Компанији

Европска унија (ЕУ) има провести у 2012. на пољопривреду 43.6биллион евра (до 2,6% у односу на 2011.) што је скоро половина његовог укупног буџета. Ово укључује верификацију да је производња хране је у складу са бројним протоколима утврђеним безбедности хране тела попут Европске и медитеранска биљка организације за заштиту (ЕППО) и Европске фитосанитарне истраживање координацију (ЕУПХРЕСЦО). Енд-то-енд верификација могу укључивати фитосанитарне инспекторе који на поља узимају тла / биљних узорака, овлашћена фито-лабораторија која их анализира и рачуновође који обрађују плаћање услуга. Тренутно ови поступци укључују много неефикасне приручнику, еррор-склони административне папирологије. Компанија развија систем који ће се примјењивати ИКТ, велике податке, и цлоуд цомпутинг да олакша енд-то-енд обраду безбедности хране и пољопривредних протокола дефинисаних ЕППО, ЕУПХРЕСЦО, и других релевантних тела ЕУ. Систем ће прикупљати податке на централизован начин, истовремено омогућавајући свим учесницима да приступе релевантне информације и глобалну анализу огромне количине података прикупљених током дужег временског периода, омогућавајући на пример праћење ширења болести.

 

Храна и пољопривреда Цлоуд технологије (ФАЦТ) је високо-технолошка компанија чији директори заједно комбинују јединствен сет вјештина и искуство у областима пољопривреде, ИЦТ и пословног развоја неопходне да се укључе у мултидисциплинарни ниша тржиште ИКТ подршке од ЕУ за храну и пољопривреду сигурносних протокола. Различите вештина скуп значи да знамо шта да испоручи и како то учинити. Широко практично и теоријско искуство које ће омогућити директора да изгради успешну компанију из темеља обухвата практично искуство на терену и у лабораторији на пољопривредном стране, развој брзог софтвера у старт-уп са уским ресурсима на ИЦТ страни, као и широко искуство у банкарском / финансирање / маркетинга на развој бизниса страни.

 

Компанија је повољно налази у Београду, у Србији, са одличним универзитета као извор талентованог млађег особља за хигх-тецх компаније. Ниска цена рада и пореза на добит међу најнижим у Европи (10%) осигурати ниску оперативне трошкове, док ЕУ као циљно тржиште осигурава високу маржу и профитабилност.